Friday, June 24, 2011

Lomo ! Lomo ! Lomo! awak buad saya gilaaa !!

Photobucket


Hye peeps.!
again. heheeee.


weyy !! weyy !! weyy !! sapa nak bagi hadiah Lomo camera dekat aku. satu punn jadi larhh !! haha...
**ko buad publisiti murahan ape nie dilla.... macam hapee jee...**
Tapi, summmpahh aku dah jatuh hati, limpa, jantung bagai dekat Lomo camera nie. ggggrrrrr ....
**Mr.Lomo, kenapa awak cunn sangat .....!!!**

banyak reason sebab apa aku minat GILAAA dekat Lomo camera nie.
- design dia unique gila kott.
- kadang-kadang tengok, comell derr !!
- onyonyonyo ..... comel gilaa saiz diaa !!
- effect of the pict yang Super Duper Awesome !!
- effect yang ala vintage gitu .. aaaawwwww, i loike !!

Okey, tu antara reasons sebab apa aku fall in love dgn Mr.Lomo camera nie. best kot.! jealous ja den tengok sape sape yang pegang camera tu. tak kiraaa !! nak jugakkkkk !! nahhh, jamu la mata korang dengan pict yang ai curikk dari Mr.Google nieey .. yeeebhaaa yeeebbhaaa .!!



yang nie kot bro aku cakap boleh bawak masuk air ...
blurpp ..blurpp ..blurpp ..heee ..;



yang nie bro aku cakap, price dia dalam 100 ++ kot .
dalam perancangan ..wuuuhuuuu ....;



yang nie aku suka tengok. nmpk eksklusif bhaii ...;
awww ... nakkk !!!



yang colour pink bapak comel nie nama dia Holga.
tapi tataw model apa . =_=



yang nie, nama dia Lego camera. kott.
tak silap aku larh.  (: ala macam mainan masa kecik kecik dulu..
kann .. huhuhu ... betul kan lego. erkk...



yang nie, contoh effect gambar. nice right.?
ala ala vintage gituuu ... likelike !!



yang pink menawan kalbu nie, nama dia Diana F+
ggggrr, geramm je ai tengok u nie. haahaaa...;



yang nie, sorry, aku tataw model apa. tapi Lomo Camera larh.
semard la pulak aku tengok. hehe..;


Haaaaa, dah tengok dahh.. macam mana aku tak kata aku jatuh hati dekat benda alah kat atas nie. bapakk cunnn kottt. eeeeee, sabo jelaaa ...

Tapi, tapi tapi kannn, aku dah ada geng yang minat Lomo camera nie. Bro aku larhh ! hehehee. You're the bez bro !! hahaa, nak ngayat sikitt. dia cakap dia pun plan nak rembat satu, dia ambik yang murah murah dulu. so, aku pun dengan sepantas kilat plus ribut, cakap dekat dia ....,
" weyh ! rembat untuk kami sekali taw. nanti kami  bagi duit "
murah je kot yang beliau plan nak rembat tu. dalam rm30++ macam tu la kott. Yemme !! target on da way nak tercapai. awwww !!! tak sabar den ! wuuuhuuuu.. best best best !! so sape sape yang taw pasal lomo camera tu, sudi sudi la share dengan aku pasal this super duper awesome camera nie yea. sharing is caring right.? huhuhuhu ...  (:

Okey, Bye peeps.!


nota kaki :: esok kena hupdate lajulaju ...petang nak balekk kg pulakk. hailllaaa.



ASSALAMUALAIKUM.
spread love .!


Anda comment, anda super awesome.!

10 budak baek tengah komen :):

NATASYA ASSYIRA MOHAMMAD NAIM said...

kami ada lomo camera tp jenis FED.. yang comel2 sume 2 jenis diana cameras..susah giler kowt nk dpt..ari 2 g klcc ada la kt ripcurl & kinokuniya..

[sutera kasih] said...

skrg tgh addict LOMO pulak kan :)

Huda, that's my name. said...

mane nak dpt cmra nih??
jatuh cinta plakss!!

Tiara said...

same wif me!
dah jatuh cinta dgn lomo..
kt tokey mane tuh ley dpt rm30++??
mau jgk.. huhuhu

Nur Adilla said...

waaa, best nye... FED berapa hrga dia.?

Nur Adilla said...

ye!! ye!! very addicted.. hehe :)

Nur Adilla said...

huda, dilla pun tataw.. tapi area2 KL senang nk cari kott :)

Nur Adilla said...

tiara, dilla xsure psl hrg dia lg. tp abg dilla ckp, kt penang pun ada kot.. :) hhee..

SyazwanSarawak said...

wahaa. memang minat lensa tul la awk nih. ekeke
nak beli lomo pun tak cukup duit ;(

btw, salam perkenalan :D

Entri Best= Aku Seorang Blogger

Nur Adilla said...

syazwan, yep, minat giler kot. hahaaa. alaa, beli yg murah murah dulu laa. Salam perkenalan juga. :)