Thursday, April 5, 2012

i miss you ! i miss you ! i miss youuuuuuuuu !

.Assalamualaikum.
Hye people !




what a longggg longggggg time tak update blog . renduuu renduuuu ! heuheuheuuu :D

Actually , haritu blog kesayangan aku nie haaa , kena VIRUS ! tatahuu la mana datang malware tuu . tah pape . ade ke datang merempat dekat sini pulakk . hohohoo . tak patut betol . memula terkejut jugak laa kan . tetiba bukak bukak blog , naek warna merah ! sangat lahh kecuakan . huhuu .

lepas tu try tanya member kepada member aku , haaa , macam mana nak buang virus tu . senior tu cakap , try buang satu per satu widget yang ada . terus rasa macam nak try buang satu satuuu kan . tapi bila pikir balek , banyak koghoje nye weyhh hoii . hahaa . yelaa , nak buang satu satuu , ape kau ingat sikit widget aku tu . second , banyak maen dengan link @ code code ! so agak susaa sikit nak save kan . third , aku takut keliru je . heuheuheuu . last last , aku ade la try buang satu widget , lepas tu aku biarrr je dulu . konon konon nak bagi rest la dekat blog aku nie haaa . haha . 

tetiba bukak dalam last weekend , dahh OKEYY ! wehuuuu ! tak payah nak buang widget widget dahh . huhuhuuu . kan tak banyak keje . kan kann . so , lepas nie bolee laa update blog macam biasa . nie pun nak lepas gian je nie . heuheuheuu . dah lama sangat . sampai bersawang bagaii blog aku . siann . meh nak cuci sikit . okeyy habes dahh !


till then !
bye people !



much love , Adilla .


Anda comment, anda super awesome.!

1 budak baek tengah komen :):

luqman zakaria said...

hai! wwelcome back the world of blogging~

salam kenal.
arepnakbebel.com