Friday, January 31, 2014

Perbezaan biz kaaching dengan MLM.

.Assalamualaikum.
Hye guys!





.So, today saya nak sambung pulakk tentang perbezaan biz kaaching nie dengan MLM yang lain.Macam dua entry yang lepas, dah potpetpotpet pasal apa itu DSC and kelebihan & kebaikan DSC tu sendiri kan. Haaa, now mehh nak explain dekat korang semua pasal tuuu tajuk entry tuuu ;)


.Act ramai yang pm dekat facebook bila saya post mengenai testimoni, kebaikan DSC nie apa semua. then bila dah explain, ramai macam tak confirm. takpe, yang tu tak kisah. cuma mungkin dalam fikiran dorang takut. atau mungkin dalam kepala dah set, "ouhh ini MLM nieee." atauuuu dah set dalam mind, asal jual produk, and kena cari beribu riban orang je, dikatanya MLM. haaaaa, tak mauu takmauuu. hahaha.


Why tak try join, and tengok sendiri kehebatan biz nie. dengan INCOME yang insayAllah botingkek-tingkek bak kata Waris kannn. hehehe. Okey, kalau perasan jadual kat atas tu, dah explain dah perbezaan antara biz lain dengan biz kaaching sendiri. biz nie bukan mengkayakan orang atas kita. Konsep nya mudahhh,


"Kita buat, kita usaha, kita dapat."


.See. mudah kannn. Mengaku. memang susah sikit nak cari orang. nak yakin kan orang tentang produk nie. sebab tu Upline saya sendiri selalu pesan dekat anak-ii buah dia, kena ada USAHA. ada orang, baru join sehari dua, tapi income dorang dah berkepuk-kepuk dahhh. but, benda nie semua bergantung pada rezeki masing-ii jugak kann (: InsyaAllah dengan USAHA dan NAWAITU yang betul, Allah akan bantu kita :)


.For those yang nak join tuuu, jangan malu-ii jangan segan-ii. Saya akan bantu anda. korang just PM je dekat inbox facebook tu, and i will lead you insyaAllah. saya akan terangkan secara details mengenai biz kaaching nie. huhuu.

nahh antara INCOME-II biz partner yang sudah berjaya dengan biz kaaching niee :)











.Income mereka-ii ini lah yang menjadi antara pembakar semangat iollss. huhuhu.

.So, apa tunggu lagi, siapa yang exited nak tahu dan nak mencuba biz kaaching nie, cepat-ii WHATSAPP 017-5215715 (Adilla) atau ADD dan PM saya di facebook okeyyy ;) !


#bizkaaching #doublestemcell #phytoscience





Anda comment, anda super awesome.!

0 budak baek tengah komen :):