Wednesday, April 27, 2011

Fun in Your name. By Facebook.!

Salam semua.!


malam ney nak update entry pasal NAMA. apa ada pada NAMA.? tadi tengah-tengah online Fesbukk terchenta, tangan ney gatal nak try application dalam Facebook tu. nama application tu, Fun in your name. so try taip nama aku dekat situ... maka, naek lah benda alah neyh...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ney la benda alah yg aku cakap tu. =D


HAHA.. bile baca benda alah tu, nak tergelak pon ade. macam2 la diorang pny ramalan tu. tapi bile tengok, ade la jugak yg same dgn perangai sebenar aku. contohnya ......

>Funny ..HAHA..(funny ke aku neyh, rasanya ye koowt.! =0)
>Crazy ..of course. mesti ade yg cakap aku ney sombong. be friend with me first, then u'll know who i am. :') 
>Best GIRLFRIEND ever.?? yg ney, kena tny mmber2 aku kowt.HAHA.. so my besties, adakah saya best girlfriend ever in ur eyes.???? 
>Is really sweet and romantic. Oppss!! yang statement ney xtaw la nak  cakap.Honestly, rase mcm x. HAHA, xpndai la saya nak bermadah puitis segala..!! aiiiyooo..!! sorry awak.!
  
  

Haa..yg selebihnya tu, mmg xkowt. huhu, abaikan ye. actually bukan boleh percaya sangat benda-benda alah cenggini. I mean, bukan xboleh percaya 100%. mmg bila kita baca, yaa! some of the words are same with ourself. Boleh kalau nak percaya, tapiii, jangan terlalu percaya @ in other word, jangan terlalu taksub dgn benda-benda alah cenggini. okey.!

p/s:: sebenarnya xminat sgt,just try (HAHA..hegeh-hegeh la uu.!)



Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

June Flizzow said...

haha , tau ta pe . kadang kdang benda ni merepek . . bukan bole percaya sangat :)

Nur Adilla said...

betulbetulbetul..!
even ada jugak yg lebih kurang sama dengan diri. :) kebetulan je kowt..;