Saturday, May 28, 2011

Blogspot... awak demam ke.? :(

Salam semua.!

hye peeps.!

harini macam tade semangat nak update la. haihh. apa kena ntah dengan Blogspot nie.?

lepas satu... satu benda hilang dekat Belogg. pagi tadi button follow hilang, sekali dengan follower. nie dah elok ada balik, hide shout box pulak GHAIB dari belogg. adess.! sumpahh panass ja dalam hati nie.. gggrrrr~~

Blogspot.. blogspot... awak nie demam tak kebah-kebah lagi ke.? hailla... time orang tengah bersemangat waja nak megHupdate belogg, time tu la nak buad hal nye pon. *sighsighsigh*

Hope Mr.Domo ai ade balekk nanti, kalau tak, cane orang yang ziarah belogg nie nak jerit bagi salam. ye dak.? hahahaa... +_+"

Okey, bye peeps.!

ASSALAMUALAIKUM.
<3


Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

NURUL AINI NORAZMAN said...

lepas ni sebelum bukak blog selawat dulu 3x,.hahaha

Nur Adilla said...

haha..yaaa.!! itulah yang sebaik-baiknya.! tataw mana ghaib shout box tuh... haihh... -_-"