Thursday, May 26, 2011

Day 2: Where you'd like to be in 10 years

Salam semua.!

hyehye my beloved peeps.!

yeahh. hari nie rajen nak mengUpdate belogg. Plus semangat gila nak buad 30 day challenge. Okey, hari nie hari ke-2.

Where you'd like to be in 10 years.



Straight to the point la ye. nanti aku merapu ja lebih kalau bagi mukadimah. *ney pon dah start merapu dah*

Okey. tempat pertama sekali, of course Tanah suci Makkah. tempat tu lah yang semua umat Islam teringin sangat nak jejakkan kaki. termasuk lah aku. Tapi kalau boleh, nak percepatkan masa, tamaw 10 tahun akan datang. nak.... 5 tahun akan datang.? boleh. InsyaAllah, dipanjangkan umur, aku teringin nak pergi sana dengan family aku. Amin. doa'doakan yaa.! -_-"

tempat kedua, Universiti. naknaknak sangat jejak kaki dekat tempat neyh. Bukan takat jejak ja okey.! nak study dekat sana larh. nak buat Degree, Bachelor..thee...
tinggi angan-angan awak ye cik Dilla...* blushing sebentar*
alaaa, better ada angan-angan dari tade langsung. right.? tapi kena usaha sama. :)kalau korang tanya sesapa pon. diorang akan bagi jawapan yang sama larh. Tapi of course kena habiskan Diploma dulu kan. InsyaAllah, dipanjangkan umo plus ada rezeki. adalah kan. :)

tempat ketiga dan seterusnya, kira macam RANDOM larh. sebab aku nie jenis yang, kalau boleh semua tempat nak jejak. haha.
*nampak ketamakan anda yaa di situ. lalalalalalalalala~~~
nak pergi travel satu Malaysia. satu malaysia dah la. nk ke oversea, tak mampu lagi la sygs oii. nak pergi shopping mall, then beli semua barang yang ada. hurh.??! no money no talk sayangs. OkeyFine.!

Tapitapitapi kann...

 aku teringin nak pergi satu tempat yang mana dia punya view. subhanallah.! teramat larh cantik. Ada pelangi. ada laut. angin sepoi-sepoi bahasa. haha. Then, nak capture gambar banyakbanyak dekat situ. lepas tu buad satu Album pasal tempat tu.. Ooemmjayy.! *bak kata Maria Elena* serious teringin gila. Tapi 10 tahun akan datang.? hurm, macam lama lagi ja. thyme tu umo aku..... 29 years old youuu..!! wallawehh. orang laen dah beranak pinak dah. bhaahaha..
ape ko merepek neyh..! (?)
Okey, abaikan.! hurm, tu ja kot, yg laen, biar aku jela yang tahu yep.! haha. sahsah bengang. ^___^
 btw, enjoy ur readin' peeps.! bye.

ASSALAMUALAIKUM.
<3







Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

NURUL AINI NORAZMAN said...

semoga tercapai semuanya,.amin

Nur Adilla said...

amin. tq kak.! thee...;DD