Friday, May 27, 2011

Apa pendapat korang.?

Salam semua.!

1:05 am. (waktu Malaysia)  +_+"

saje menggatal tangan nie. ko dah memang duduk kat Malaysia tanah air terchenta pon dilla. takkan nak tulis waktu New York kot. haha. ngeks.!

Okey.! tadi macam biasa la, godekgodek sikit, usikusik sikit, touch-up touch-up sikit,......

nahhhh.!! buad layout terbaru. haha. sebenarnya, aku buad entry nie, nak mintak jasa baek awak-awak semua, yang singgah dekat Belogg aku nie, COMMENT la sikit pasal layout terbaru nie. lagi satu hope korang boleh la comment footer layout sekali.sebab, aku sendiri tengok pon, rasa, 
Ya Allah.! semak ya rabbi.! 

So, hope awak-awak semua boleh la menyumbangkan opinion atau comment pasal latest layout nie. Tapi aku tak paksa Okey..! :) nak comment or bagi pendapat or nak bagi idea pon Okey. tak nak pon takpe.
aku nie jenis open-minded okey. don't worry. makan orang pon tak. makan nasi ja.

TQSM dekat anda yang comment yaa.! hehe. cakap awalawal. tanda penghargaan dekat korang. :)) 

nah hadiah!
 onyonyonyooo..nomell nyaa.* ala-ala Fatin Liyana.* wuhuu. :')

ASSALAMUALAIKUM.
<3








Anda comment, anda super awesome.!

6 budak baek tengah komen :):

tuan RUMA :) said...

wohohooo.....
tkojot cek singgah ...
pagi tdi tgok lain .
skrg suda lain..HAHA .
act , i lbeh ska yg lma ...
wdget dok sblah knan tuhh..
hee .. it's juz my opinion ...
btw, luv belog nie ktat2...wee >,<

Nur Adilla said...

thee.. saja buad perubahan sikit.
sebab rasa messy semacam, tu yg ubah sikit. btw, thanks fer the opinion sayangs.! hee, luv ur Belogg too <3

munira sajuti said...

hye dilla, dilla hye. heh, ni 1st time masuk sini, boleh trus comment pasal blog ke? hehe, okayy look, mule2 kite nak mintak maaf ye klo kite nyinggung atau pun buat dilla tak puas hati, **arghh rase nak bunuh je minah ni comment banyak die. hehe,




okayy dilla, pasal widget, better nampakkan. kirenye, followers tu letak atas, is better, sebab memudahkan blogger nak follow,, klo bloglist pun better letak la either left or right of ur blog ni k,, sebab kite letak bloglist tu macam menghargai mereka2 rite.? okayy,last sekali, cam biasa, music player,, orang kate, cam mengganggu readers nak bace entri,, tapi dulu kite pun letak jugak taw, sebab ramai orang comment, kite pun buang jugak :( sedih je rase.



tapi ni opinion kite je k,, kite pun still baiki2 blog kite, its up to u nak adjust ke tak k. hehe itu saje.




last but not least, kite suke DOMO2 kat sini. sumpah comel.! hehe, okayy dilla happy blogging dear :) bye.




janji jangan marah kite taw. janji taw. kite just panjang2 kan comment yang kite penah dapat dulu. pastu kite nak dilla plak yang comment pasal blog kite. deal haa? hehe jangan lupe k :) tens.

su said...

setuju dgn munira ni. hee :)

Nur Adilla said...

thanks a lot munira. hehe. tadelah. dilla open larh. mane ade marah. tapi betul jugak hehe. btw, terima kasih sebab bagi opinion tu. really aprreciate it. thanks dear. :)

Nur Adilla said...

akak. thank you. hehe. akan diperbaiki lagi. :)