Monday, May 23, 2011

Haah.? sejak bila Nur Adilla minat colour P-I-N-K.??!

Salam semuaa.!!

rendurenduan dekat semua..!
theee... :)

Halamak..!
sejak bila.? sejak bila neyhh dilla oii.??
sejak bila kaw minat dengan colour PINK ney.
sekali lagi yep. colour PINK.
**highlight yaa disitu..**


P-I-N-K.
Bahasa Melayu dye...
M-E-R-A-H-J-A-M-B-U.



Haddoyyy.!!
tataw larh sejak bila minat dengan merah jambuan ney haa.
actually, favourite colour aku 
PURPLE.

Tapi, macam mana boleh tukar angin ke PINK, aku pon tataw.
haha.. :))

Maybe sebab masa mulamula buad Belogg ney, memang dah siap adjust
border, colour font, semuasemua larh..
dengan colour :-

PINK
BIRU LAUT
HIJAU PANDAN
**Hoiii, listdown warna macam budak tadika weyhh..haiilaa..**


ce korang combine colourcolour tuh.. kan masyuk kan..
haaa. sebab tu la aku pilih tiga colour tu.


senang kalau nak tukar background pon. hee.
tak payah peningpening nak fikir kalau nak tukar background, nak kena
tukar colour font warna apa dah. tak gitu..? =)

Tapi, nanti, kalau rajen.
maybe tukar background lagi kot. theeee.. :)

still tak dapat background idaman kalbu lagi.
Okey. good night beautiful peeps.!!

ASSALAMUALAIKUM.!
tak jawab dosa, jawab ...

SAAAYYANNG AANNDAA LAARHH.!




Anda comment, anda super awesome.!

7 budak baek tengah komen :):

zacky ~786~ said...

waaa nanti minum pn sirap bandung jela ek.. huhu

Mr.Thinker@Ali said...

suka gk dgn pink, x sakit mata memandang. :)

Anonymous said...

http://ributituindah.blogspot.com/

Nur Adilla said...

zacky- haaa.?? hehe, tade lah nak ngadap tu ja.. tapi boleh jugak..

one of my feberet tuh..haha. :)

Nur Adilla said...

mr.Thinker- owh.. awak suka colour pink jugak eh..

yesss, saya dh mula jatuh chenta dgn colour tuh...ohh noo.. haha. :)

Mr.Thinker@Ali said...

Aww. Sy jambu nti kalau suka pink. suka wane hijau muda, tenang saja. ^^

Nur Adilla said...

haha.. yelah tu. hey, one of my favourite colour lah tu.

sejuk ja tengok. :)