Monday, May 30, 2011

Keysha Contest (Aku & Tudung)

Salam semua.!

hye peeps.!

Contest.! contest.! and contest again.! hehe. korang mesti boring kan, asal bukak blog aku, tengok entry, semua pasal contest. hahaha. aku pun tataw la, lately nie rajen pulak nak masuk contest yang blogger laen buat nie. :). Okey, yang nie contest aku dan tudung., malas nak cerita panjangpanjang. Dengan rasminya, aku join contest nie. nak tahu dengan lebih detail, jon terjah blog Cik Keysha comel kita nie. Sila ketuk di SINI yaa.!!


nie la tuan punya contest. comell kan.? 
+_+""


So, aku pertaruhkan gambar budak gila lensa nie. :) theee...;DD **


maaf, gambar biasabiasa saje. :)

so, harapharap cik Keysha kita suka la ye dengan pict nie.hahaa.. join contest sekadar isi masa ja. tqsm~~

dan, anda orang yang saya tag okey.! terima larh eh. heee...;D


Okey. DONE.! yang lain nak join pun boleh, tarikh tutup lambat lagi 30 Jun 2011. 

bye peeps.!

ASSALAMUALAIKUM.
<3


Anda comment, anda super awesome.!

5 budak baek tengah komen :):

NURUL AINI NORAZMAN said...

cantik pic,.gud luck yaww,.
thanx tag akk,. gmbr akk tak cantik mcm gambar awak la,.segan nak msok,.he3

Nur Adilla said...

most welcome. ala, tape, akak join ja, dilla pun bese bese je. hee. :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

dilla,.di tag jgak tuk join GA,.

keysha said...

thanks join contest (^0^)

Nur Adilla said...

most welcome cik Keysha. :) hehe.