Tuesday, June 28, 2011

aww.! Sweetheart baruu.

Photobucket

Hye peeps.!

kenapa.! kenapa.! kenapa.! kenapa.! ke ...erkk ...cukup-cukup la tuhh. lenguh nyebutnye. theee..

weyh, kenapa weyh.. aku blank tahap takhengat nie.. tataw nak buad entry pasal apa dah. haiiyoohh. makin hari makin bebal. gggrrrrr, sabo-sabo ...

Btw, nak tengok sweethert baru aii tak ... jeng jeng jeng ...!!!



nie kotak die, bese bese je.. :)



see,simple right.? i choose purple.! awww!
my feberet colour.!



from behind :)



infront with the waterproof casing. :)



behind  with waterproof casing. :)

nie la sweetheart baru aii.! simple je. Lomo camera. tapi yang nie waterproof camera. boleh bawak masuk dalam air lagii. tapi kena pasang casing dia dulu larhhh. simple design. aku pilih colour Purple. bro aku ambik colour putih. kena la dengan price dia. rm30++ je punn. kat mana nak dapat.? errk, tak silap aku, bro aku rembat dekat Penang. api tataw dekat area mana. hihihi. tapi bukan penang seberang. i mean, bukan belah penang yang nak kena lintas bridge tu, Penang belahbelah sini je. :) rajen-rajen la korang usha. :)

Tapi, tak boleh pakai lagi camera nie. sebab aku tak beli Filem lagi. hahaa, hape, korang ingat camera nie macam camera digital ke.? FYI, camera Lomo nie, pakai Filem je. tade punn yang nak kena pakai memory card plus battery bagai, macam camera sekarang. Bagi aku best ape pakai Lomo camera nie, tak payah susahsusah nak charge battery bagai, cuma nak kena beli Filem, tu ja. xpayah susahsusah hati, limpa, jantung pasal battery, sebab camera nie mana pakai battery sygs oii. hehehe. 

cuma aku rasa kekurangan camera nie, kita nak kena beli filem. lepas tu, kalau kita dah snap gambar, bukan nye boleh delete macam Digital camera yang ade sekarang punn. urmm, lagi satu, my ibu cakap, kalau pakai filem, tak boleh peram filem tu lama-lama, takut gambar rosak. hahaaa. paham paham la kan. makna kata, kalau filem tu dah penuh, kena terus pegy cuci la yee.? erkkk. duet pulakkk. theeee...;

Okey, dah kenal dengan sweetheart baru aku kan. urm, cadangnya, nak rembat Lomo camera yang laen pulak. heeee. nak cari design yang laen pulak. 
camera yang ado nie punn ko xtry lagi, nak beli yang laen. gggrrrr....lalalala~~

nota kaki:: esok online sekejap je, then kena balek kg. hari Jumaat ada buad kenduri sikit. jemput semua.!! :)

bye peeps.!


ASSALAMUALAIKUM.
spread love .!


Anda comment, anda super awesome.!

6 budak baek tengah komen :):

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Najla Aklili said...

wahh , comel gila camera lomo tu ! da la warne purple tu sweet gila , niceeeeeeeeeee dear ! :)

Nur Adilla said...

hye.! owh. okey. thanks yaa.! i already followed ur blog. :) thanks a bunch!

Nur Adilla said...

najla.
comel..thee.. thanks.!

syerz eyryn said...

wah ! nak jugakk. .
buleyy ?

Nur Adilla said...

nak jugak erk.. ambik laa. theee...;