Saturday, June 4, 2011

Hupdate laju-laju.!!

Salam semua.!

morning peeps.!

Okey, hari nie update lajulaju lagi.!!! sumpahh aku bangun awal semata-mata nak update belogg. hahaa.!!

Okey, ekceli, nk canang dekat korang, **huiishh, macam riak je bunyi.** Okey, tukar. sebenarnya, nak bagitahu korang, yang aku tukar HEADER lagi. bhahahaha..


erk, pedulikan tabs dekat atas tu. lalalaalalala~~


tukarnya dah berkurun dah. harini baru nak buad announcement. lately nie tersangat larh rajen nak buad header. tapi, under learning-process. +_+"

Kalau korang perasan, dekat header tu ade macam kata-kata pujangga sikit kan.? heee, tu kata-kata pujangga yang tidak diiktiraf. tetttt.!!

Sebenarnya, masa buad header tu, idea tak berapa nak bertandang dekat otak nie. so, decide nak maen dengan word pulak. yelah, selalunya orang buad header, banyak maen gambar bagai kan. Tapi, tataw macam mana boleh wujud ayat-ayat tu. heee :) bila baca balek ayat tu, aku pun terkejut la jugak...
**wahhh, dilla buad ayat sastera kotttt.!!** 

So, jangan tanya kenapa ayat tu sastera sangat, sebab aku pun tataw mana timbul idea buad ayat cenggitu. dah, nak bersiap nie.!! will miss u guys yaww for a few days.!!

Okbai. enjoy your readin' peeps.!


ASSALAMUALAIKUM.
<3






Anda comment, anda super awesome.!

4 budak baek tengah komen :):

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

header baru..bu kedai x ?hehe...like kata2 tu..ca minat gak wat kata2 pujangga nie...

zacky ~786~ said...

perghh smart header..

Nur Adilla said...

hee... ada bau kedai ke.? haaha, merapu ja tu. :)

Nur Adilla said...

tq :)