Friday, June 3, 2011

Yeahh.! packing time.!

Salam semua.!

hye peeps.!

Update blog lajulaju.!! heheheee..... 

Baru lepas habes packing barang-barang. hurh, nak pergi mana.? den nak balek kampung den dekat Ipoh esok.!! 

Yemme.! bestbestbest.!! tapi sumpahh aku paling benci part nak packing bag. Ibu dah bagi warning awal-awal dah.. 

" packing barang, jangan bagi lebih dari satu bag. "

haaaaaahhhh.???? tumpooo.! sorry ibu, kalau anak dara ibu nie packing barang, wajib lebih dari satu bag. thee.. plus adek aku lagi. memang harapan jela nak tengok kami bawak satu bag ja.

Ibu aku bagi warning awal-awal sebab, balik kali nie, bawak V6 je. korang bayangkan lah V6 tu besar mana kan. tade besar pun, panjang je lebih. hampehh.! sebab tu ibu aku tak bagi bawak banyak bag. 

So, setelah packing punya packing.! tadaaaa.!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




sorry, gambar rosak sikit, loading punya lama. haihh. :(


tengok, kan dah kata, mesti lebih punya, tak campur lagi bag Lappy aku nie. gasak la, janji semua barang aku ada. bhahahahahaa... +_+"

Okey, tu ja, hari nie tak banyak update. maybe seminggu dekat Ipoh, aku jarang update kot. yela, kat rumah orang kan, even baekk punyaa line pun, takkan duapuluhempatjam nak online je. segan den.!


Okies.! heee, bye peeps.!

ASSALAMUALAIKUM.
<3


Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

zulhaidi said...

pompuan..bese la byak bwak beg~~~ haha

Nur Adilla said...

ea, itu perkara biasa okey. kalau lelaki bawak beg byk, tu luar biasa. hahahaa...;DD