Thursday, June 9, 2011

tade Mood :(

Salam semua.!

hye peeps.!

Okey, dah naek habuk dah belogg aku nie. lama tak update entry baru. Sorry peeps.! mesti korang dah muntah hijau kan, heee, asyik baca entry yang sama je.? tak gitu...theee...;DD

Sebenarnya, penat tak habes lagi nie. baru sampai rumah. dah seminggu dekat Ipoh, then, harini balek rumah dah. tak puas kot.. seminggu je.!! mana nak cukup lepak dekat Ipoh seminggu. balek sana pun, setahun sekali je. hurm... sumpahh tak puas.!!

Tapi nak buat macam mana kan, ayah aku cuti seminggu je. esok start keje balek. hadoiiiyyyaii.!

Okey. nie, entry yang paling latest la erk. korang baca jela apa yang aku merapu nie. heeee :)

nanti dah rajen sikit, aku update benda yang aku boleh share dengan korang ye. 

bye peeps.!


ASSALAMUALAIKUM.
<3



Anda comment, anda super awesome.!

1 budak baek tengah komen :):

NURUL AINI NORAZMAN said...

jgn biarkan blog anda terus diselubungi habuk,.=pp