Friday, July 15, 2011

bored.

.Assalamualaikum.
Hye peeps.!




BORED. malam  nie tinggal aku nana dengan akak senior je kat dalam bilik. hurhh, iera pegy tido dekat rumah member. boring doe. sumpahhh boring gileeee. ingat nak turun cafe. tapi malas. kalau turun punn, sah sah la dekat cafe crowded gilaa. tapi tataw la kot hari jumaat, kurang sikit manusia yang jejak kan kaki kat cafe. bese la kan, weekend cenggini, semua pakat nak HomeSweetHome la kunun kunun kan kann. okfine. aku jeles. wuahahaa.. demm. suka buad aku jelosss.!



Tadi ayah aku call. tanya pasal kad bank Islam aku tuh. thee, ayah aku kata next week kalau ada masa, pegy bank tukar kad. masuk kali nie dah dua kali dah kad aku buad hal. tensionn denn. haiilaaa, suke taw cenggini. jadi keje pulakkk nak kena pegy Kangar. bank Islam ada kat Kangar je punnn. pakai duet laaagiiii. yela, duet tambang pegy Kangar duapuluhempatringgit. kalau pegy balek, dah empatpuluhlapanringgit. perghhh, habes duet dekat tambang je. huaaaaaaaaa, nak nanges arrrr...



Tapi, pikir nanti kalau duet dekat tangan dah licin, mana nak sapu duet nak buat belanja. kalau duet jenis jatuh dari langit, tape lah jugak. kan. sem nie pulak, duet nak beli buku SAHAJA Okey, dah dekat duaratus dah. thee, niat kt hati ingat nak tukar gadget baru. wootwoot 0.o  paham-paham jelaaa ...aishh ...

kalau ibu aku taw, memang kena tadah telinga nie. hehe.

Tapi, buad masa sekarang, aku nk pikir pasal duet buku dulu. nak settle kan semua bayaran, baru boleh bernafas sikit. huahuahuahua.. assignment berlambahak, tapi satu pun tak buad lagi. wahhh, sangat bagus kan aku nie. theee. esok la buad. lalalalala. balek outing. buad sikit-sikit. hehee..


Esok nak lepak dekat Changlun.beli barang sikit. hahaha. Changlun jela yang mampu. korang tapelah kan. layan Pavi. wahhh.! agak emo di situ. theeee. esok pegy dengan awanis dengan hanis jamu. weeeee. jomjom, sape nak ikut. tambang bayar sendiri. ekekekekekekeke ...


Bye peeps.!



nota kaki:: perut berkeroncong lagu zapin Johor .... LOL :(



ASSALAMUALAIKUM.
spread love .!

Anda comment, anda super awesome.!

7 budak baek tengah komen :):

luqman zakaria said...

kad bank islam cepat rosak kot..sy pon dah wape kali tukar!!aigooo!

De'din said...

hulamak,,
mahai nya tambang

Nur Adilla said...

de'din:

mahal kan ... last sem 20 hengget ja. cekik darah kot.. ggrrr ~~~

C i k P i p i T e m b a m said...

pavi ? apa jee ade . hakhak . xbest ponn . :P

Afifah Azizan said...

wkakaka ... na ikut2 dilla !
HEE >,< .

Nur Adilla said...

CikPipiTembam -

hehe..bukan best ke pavi.?? erkk..hee..

Nur Adilla said...

Afifah -

aLOhh..dear, aii dah balek dah punn thee..nnti kite outing sesame erk..wahahaaa..;