Saturday, July 16, 2011

outing.

.Assalamualaikum.
Hye peeps.!



sangat penad okey.!  baru balek dari Changlun. pagi tadi turun Changlun dengan awanis, hanis jamu dengan neneng. pegy cari barang je tadi. tapi aku rasa aku jalan jalan je tadi. wahahaa.. sangat pelik.


masa dekat poly, dalam kepala otak nie, macam macam pikir, apa nak beli dekat Changlun nanti. alih alih sampai sana, blank terus.! theee, tataw nak beli apa. awanis dengan jamu sakan borong. hehe. siap beli penyidai lagi kaw.! sampai dekat Changlun, ktorang lepak dekat Marrybrown dulu. kenyang makan Chick-a-licious. urm, not bad larh. aku ambik black pepper. cuma masin sikit kot. tapi ayam dia sedapp woo. 


Then , ktorang usha seluar dekat kedai-kedai baju. yela, takkan nak usha seluar dekat kedai computer pulakk kan. masuk C-Mart pulakkk. banyak barang cunn. yang paling penting, aku jumpa MR.DOMO !!! warghhhh... nak beli sesangat, exited kemain taw tak. tapi bila pikir balekk, budget macam lari ja. dengan hati yang tak rela, aku letak la balek MR.DOMO tu... hurhhuuhhhh. sodeh denn taw.! eeeee..


tadi try cucuk kad bank islam aku dekat mesin ATM bank islam kat C-Mart tuh, still xboleh jugak, kena tendang. haiilllaa, memang nak kena tukar la kad aku tuhh. lepas tu kan, ktorang singgah kedai handset. member aku tanya pasal business topup.


 aku punn mula la jalankan misi. thee,usha punya usha, nampak pulakk Sony Ericsson Vivaz. aku tataw model apa. sebab se vivaz nie ada 2 model tak silap aku. tanya harga dekat tokey kedai tuh, dia kata harga mende alah tu, limaratussembilanpuluhringgit. urm, boleh tahan la harga dia. hehe. aku kunun-kunun nak tunjuk kata taw la pasal phone nie, aku pun tanya la phone tu AP ke Zitron. tokey tu buat muka pelik. wahhahaa, lepas tu dia kata apa korang tahu.?

" AP dengan Zitron cuma untuk Nokia saje ... "

Okey. malu sebentar ye disitu. wahahahaahaaa. mana aku taw sony ericsson tade jenis AP ke Zitron. owhh, Nokia je erk yang ada AP or Zitron tuh. mana cek nak taw. theeee. tu lah, buad pandai sangat kan. haaa, padan la muka aku. Okey, sambung balek. :)  aku ingat nak rembat se Vivaz. tp baru plan la. xsure lagi. kalau budget okey. maybe rembat mende lah tu kot. kalau budget lari, tinggal harapan jelaaa. hehe. next time la pulakk.


saket kepalakakilutut semua larh. al-maklum larhh.. dah lama tak exercise jalan jauhh. kena pulakk duduk atas kayangan kan, memang penad la kan. huahuahuaa..


Bye peeps.!



nota kaki:: kesian kawan aku, awanis, sampai changlun, terus demam. thee ....;



ASSALAMUALAIKUM.
spread love .!



Anda comment, anda super awesome.!

1 budak baek tengah komen :):

Photoshop Mudah jew said...

wahh Mr.Domo i like it...
beli la satu murah jew pon...hehe