Wednesday, July 27, 2011

.emotional.

.Assalamualaikum.
Hye peeps.!





yaaa. saya terlebih emosional yaa malam nie. 

haiilllaa. mana tak emo nya. esok dah start dah aktiviti koko. JPAM hape bende ntah. hahaha. JPAM.?? korang caye ke aku join JPAM. tak percaya pun, buadbuad la percaya kejap. memang aku join JPAM. wahahaha. aku memang nak gelak gulingguling nieee. macam mana boleh sesat masuk dalam JPAM.?  masa perjumpaan untuk taklimat koko, diorang buad sistem " siapa cepat dia dapat ". erkk, pelik kan bunyi dia.?? hahaha. mana aku nak tahu. diorang yang buad macam tu. tapi agak tak patut kot. ade ke student yang duaribulebih nak berebut kelab mana yang diorang nak join untuk modul kokurikulum 2 nie. haiillla. dan kebanyakan kelab terhad kepada 25 penyertaan SAHAJA. weeee.! mehh tepuk tangan ramairamai.! demm.


sistem yang diorang buad nie macam tak kena la. and yang paling best. aku dengan member-member tersesat masuk dalam JPAM. wahahaha. sangat tak percaya okey.! yang kedua best. esok dah start koko. kena pegy pusat sukan la. then diorang cakap, nanti ada latihan asas hape bende ntah. alaaaa. tamaw masuk JPAM.!!! huhuhuhhh.. sedih gilaaa bhaii. tengok la nak jadi macam mana nanti. pfuhhh..


Okey ar, nak tido. maleh nak pikir mende mende alah tuh. Bye peeps.!


nota kaki:: esok ke class dengan baju howwwt gilaa. erkkk. :P


ASSALAMUALAIKUM.
spread love .!



Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

yad'z said...

my sister pegawai jpam.. heheh.. aktiviti ley tahan lasak ar.. huhuhu

Nur Adilla said...

owhh erk.. wahhahaa.. xsuke xsuke..! hurhh.. :(