Tuesday, July 26, 2011

.selamat Morning.

.Assalamualaikum.
Hye peeps.!




morning korang.!!  dah breakfast.??? aku breakfast dengan maggi ja. wahahaha. sungguh tidak senonoh bukan.? hehe. orang breakfast makan cereal, aku breakfast makan maggi. haaah.! elok sangat leetuuuww.  tu yang belajar susah masuk tuh. aishhh.


Tapi sekali sekala takpe kot. hehe. harinie class start pukul sebelaspagi. tu yang tangan nie gatal nak berceloteh pepagi nie. woot.woot. ada dua class ja harinie. Shorthand 1 dengan Agama. tapi gap kemain jauhh. class Shorthand 1 pukul 11 sampai 1. then class Agama pukul 3 sampai 5. memang la best ada gap lama kan. tapi tak larat la nak panjat tangga. huihuihuiii. gasak lah. janji ada time nak rehat kejap. thee.


haah.pagi tadi member aku bangun lambat kot. wahahaha. class dia pukul 8. terjaga pukul 7.30. yang best nye, dia ingatkan aku suruh kejut dia pukul 7. aku terjaga pukul 6.30, tengok mcm awal lagi. tu yang tak gerak tuh. alih alih, hambekk kaw.! wahhaha, sorry laling.! wehehehehehehe. hape lagi, kelam kabut la mak minah tu siap. semalam kemain, berjaga sampai pukul 1 pagi. nahhhh. kan dah lewat. selamat la class aku pukul 11. :) senyumlebarlebar. LOL.


Okey. nak kemas bag kejap.  bye peeps.!


nota kaki:: selesema ohh selesema, bila nak baiknya nieee.????  pfuhhhh..


ASSALAMUALAIKUM.
spread love .!



Anda comment, anda super awesome.!

1 budak baek tengah komen :):

C i k P i p i T e m b a m said...

akak pon tgh selsema . bhahaha !