Tuesday, July 26, 2011

.Dugaan.

.Assalamualaikum.
Hye peeps.!



*specmemberbuadmacamghetesendiri.okbai*



wo-ha-ha-haaa... aku penad larh hari nie.  sumpahh penad. penad balek dari Penang last weekend tak hilang lagi larh. alih alih, balek dari Penang, selesemaflu yang dapat nye punnnn. ggggggrrrrrrrr~~


dah la selesema, lepas tu rasa macam nak nanges bagi satu Queensbay dengauu. banyak kot diorang buad sale.! huaaaaaa.!!!  Padini pun ade buad sale. tapi yang nak nanges nye sebab ktorang tak sempat nak masuk. sobsobsobsob... hanya mampu melihat angkaangka diskaun yang sangat BESAR PUNYE jumlahnya. hurhhh, sabarrr ... sabarr .. sabarr... nafsu je tuhh. kannn. heeee. erkk...


Okey. dugaan harinie pulak, satu sebab puasa. theee. tapi tak terasa sangat punn sebenarnya. yang boleh rasa penad tu sebab, tadi lepas ktorang habes discuss pasal group assignment, aku dengan Ryb pegy la order nasi goreng, juadah buka pose teman hari nie. hehe. then, pakat balek bilik masing masing. aku pun pegy la mandi. dah siap semua, golekgolek kejap atas katil, tetiba Pekjah hantar mesej, mintak tolong tengok warden mana yang on duty minggu nie. sebab dia saket perut sesangat sangat. ikut kan, memang la penad kan, nama pun pose. tapi ktorang turun jugak la. member punya pasal. sanggup taw. wehehhehe. tapi betul larh. sebab petang tadi Pekjah saket perut sampai menangis kott. mana tak cuakk kan.

Then, kami pun dalam enamsetengahpetang cenggitu, aku dengan Ryb turun pegy bilik warden, kunun kunun nak tengok number phone warden yang on duty minggu nie. alih alih, satu hape pun tade tulis dekat situ. hallohh. sangat panas la hati nie haaaa. dah la orang letih. otak nie ingat nak berbuka je. last last call lecture sem lepas, tanya number warden yang laen. call punya call, last-last ade sorang ustaz, kalau tak silap laa, call number aku balek. dia kata nanti dia panggil MA. Medical Assistant la sygs.! heheee. so, lepas maghrib, dalam pukul lapanlimabelas, ktorang pegy bilik dia. tengok tengok, MA dah sampai. tengah check Pekjah. MA boleh tahan. wahahahaa.. menggatal sekejap. thee. bukan selalu punnnn. 


So, dah settle check semua, abang MA, ecehhh, abang la sangat kann. MA tu cakap dia kena food poisoning . hurm, memang tak boleh kata apaapa la kan. cafe tu dah berapa kali dah student buad aduan bagai. tapi still macam tu jugak. rasanya orang jabatan kesihatan punn tak larat nak datang dahh. haddduuuuiii... memang kesian la tengok, dah badan kawan aku tu kecik dah, lepas tuh, asyik muntah ja roommates dia cakap. tengok dia tahan saket, haiilllla. meremang bulu roma katako..!  

get well soon dear Pekjah. wahahaa, my scandal tuhhh. hahaha..;

ea, jangan pikio mende laen yeah. skandal memain je tuhh. wahahaa. kang ada yang ingat aku nie Les*&@#. haaa, paham paham jela erk. ekekekekekekeke. 


aku mengantuk sebenarnye. tapi gedikgedik jugak nak buad entry baru. wehehehe. tapi untuk korang jugak kan. karang ada yang muntah hijaukuning pulakk. asyik baca entry yang sama je. kann. kann.


Okey, bye peeps.!


nota kaki:: esok kelas pukul sebelaspagi waktu Malaysia. weeeeeheeeee. 



ASSALAMUALAIKUM.
spread love.



Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

eja said...

haduii..ksian kwn tuh..mmg sekse kne food poisoning..xde tndkn ke kt kafe tu?

sitiz said...

sabar je la,,, ape nk wat,, kn,, huhu