Saturday, July 23, 2011

mata berat, hidung ketat.

.Assalamualaikum.
Hye peeps.!





sorry sebab dah agak lama tinggal blog. tade masa sangat larh nak update. thee. sorry again.

 ikutkan harini nak update pasal overnight dengan member semalam, tapi maybe esok lusa kot. harini mata rasa berat, hidung rasa sangatsangat ketat. soooo sorry people. tulah, nak overnight sangat kannn, haa, hambek kaw.! selesema yang dapat. adesss .!


InsyaAllah, esok kalau free, aku update pasal overnight tu okey. bye beautiful people.



nota kaki:: mata dah berair macam tengok cerita hindustan dah niee. wuargghhhh.!!



ASSALAMUALAIKUM.
spread love .!



Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

n.i.k said...

ee camne nak dptkan blog camni ;)
follow back dak bru ni http://mysyazwanie.blogspot.com hehe

Nur Adilla said...

wahahahaa.. just touch up je. slow slow laa. nak dpt blog kemas mcm nie pun mkn masa jgk. hehee. rajen2 touch up yea. godd luck.! thanks fer followed this blog. :)