Monday, November 28, 2011

#lebih simple .

.Assalamualaikum.
Hye people !




tetiba pulak harinie terasa nak design header baru untuk blog aii yang tershayang nie anyoynyonyooo .
err ==' . heeee . so , nak godekgodek sikit PhotoScape dengan Gimp . hohooo , #teman tak gheti guna Photoshop . software nye pun tade . so teman guna PhotoScape jelaaa . janji jadi header nye . muehehehe . alaaa , sini macam nak lebat je . ingat nak off Wifi . karang tak pasal pasal kaww nyahh . #hape motif la aku tulis pasal hujan . haaiiilaaa . :-/ 

btw , aku dah tukar background blog jadi plain . nak bagi nampak simple sikit . xubah banyak pun . background je . ingat nak tukar sekali date dengan side bar titile background . err , tapi disebabkan aku dah lama tak godekgodek pasal blog , so daya ingatan terhadap code code untuk mendealah tu punn makin menghilang . hihihiii . nak kena study balek nie . hehe . okey . tu je kot . see you then .



nota kaki:: so , pendapat korang pasal wajah baru blog nie . just comment okey . nak bagi opinion pun bolee .


17 : 58 pm
bye people !

.ASSALAMUALAIKUM.


much love , Adilla .


Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

~seyha~ said...

untunglahh BB , sume kitty lakk tuh , comel :)

Nur Adilla said...

hehee , sekadar pic hiasan je la my dear . muehehehe . :)