Monday, November 28, 2011

One Direction . #melting with 'em .

.Assalamualaikum.
Hye people !

short entry je . #disebabkan dah lama tak berblogging , so otak sedikit tepu sampai tataw nak merapu apa dah . btw , terpikat dengan satu group nie . ONE DIRECTION . apa yang aku taw , dorang nie asalnya individu semuanya . then dorang ada masuk satu competition nieyh , apa eyh nama dia , xsilap aku dari rancangan realiti X FACTOR . haaaa . lepas tu , salah sorang dari judges rancangan tu gabungkan "abangabang hensem tahaptakhengat" nie , jadilah kumpulan ONE DIRECTION . nie antara info yang aku taw la pasal dorang nie . nak tahu lagi details , tuuuu , pakcik Google sentiasa menunggu . hehehee . dan tak silap aku , salah sorang ahli kumpulan One Direction nie muslim . beragama Islam . nama abang hensem saya tu ==' hehehe , Zayn Malik . #sumpahh hensem doe . mata diaaa , awww . menggoda kaww .

so , lets check it out guys !  :-)








okey , nie la die abang hensem saya . err =='


fyi , dia la yang dorang cakap muslim tu . ada mix tak silap aku . 

Tapi , baru baru nie naek isu pasal dia nak tambah tatoo . okey , yang tu agak musykil sikit laa . tapi kalau korang tengok gambar dia , memang ada nampak telinga dia bertindik kan . hahaha , yang tu bila aku tengok , i was like , err , tak perlu nak terkejut atau nak dijadikan isu sangat kott . yelaa, sebab artis lelaki dekat Malaysia nie pun berlambahak yang tindik kan . bukan takat telinga , lebih dari tu pun aku rasa , ada kott . hehee :)

okey , tu je nak share dengan korang . 

nota kaki:: macam Zac Efron pun ade aku tengok Zayn Malik nie . :-)

 1 :20 am
bye people !


.ASSALAMUALAIKUM.

much love ,  Adilla .


Anda comment, anda super awesome.!

3 budak baek tengah komen :):

Ain SSB said...

Aww sangat happy diorang dah start terkenal dekat Malaysia!

Ain penah tulis entri pasal Zayn nak buat tattoo...
http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/11/dia-nak-ada-tattoo-bukan-dia-islam-ke.html

And Ain penah jumpa diorang jugak! They're all lovely boys! :)
http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/08/omg-one-direction-terlepas-sudaaa.html

Nur Adilla said...

hehehe , ha'ah . dilla start taw pasal group nie pun after bw dekat ur blog la sis ! :) hehehe , best nye da pernah jumpaa . :( huhuu . btw , dorang sangat hensem plus charming !! aww , melting . hehehe <3

hedayat93 said...

best ! erm btw follow sini :)