Thursday, February 9, 2012

#Thumbs up for them :)

.Assalamualaikum.
Hye people !

awak awakk ! meh la tengok nieee . meh laaa . 
heuheuheuuu :D



video


Okey , melting with their voice . BOTH have a good voice :) 
#tatahu dah berapa kali aku cakap melting . hohohooo . mula nampak video dorang dekat Facebook . member meber semua pakat post video dorang . so , tade keje nak buad kan *konon , padahal belambak kau , dengan quiz lagii . okeydah* aku pun usha la video tu . and guess what ? on the spot aku download video nie . heuheuheuuu #gelojoh tak gelojoh takkk . ahahaa . 

Seriously , suara dorang sedap sangat . Thumbs up for Tasha Manshahar & Syed Shamim ! both of you had done a great job guys ! 

FYI , Tasha tu sama umur dengan kite . #ahahahah , gedik gedik petang gituu :P err , birthday dia 22 NOVEMBER 1992 . ce teka mana tahuu birthday diaa ??? *tengok blog diaa laaa *
ehh ehh , we were born in t the same month laa . orang punya birthday 14 NOVEMBER 1992 . *diller , tade sape tanya birthday kau . haduiii.* HAAHAHAA . tapi orang celik mata dulu , lepas tu baru kamu . heeee . dia sekarang tengah futher study under Education course , TESL . *okeyy , jeles disitu . hurhh , my favorite course :'( BTW , tahuu la sikit sikit pasal Tasha nie . tu pun sebab pgy blogwalking dekat blog dia :) err , kalau Syed Shamim , tatahuu la pulakk . heuheuheuu , sorry guys ! but , hey Syed Shamim , you're quite comel laahh . ahahaha :D

So , haaaa , semput ai , explain pasal dorang , tapi takpe , minat punya pasal , ku Updatekan juga . ahahahaha . #merapu dahhh . ade lagi lagu dia yang best . err , kalau tak silap tajuk dia MASIH PERLU dengan BE MINE . sukaa gila dengar BE MINE . even lagu dia ada rojak sikit kann *heee , sorry Tasha :) tapii best , sempoi je lirik dia . 

to TASHA MANSHAHAR & SYED SHAMIM :

Thumbs up for both of you . suara korang memang ohhhsomeee gila kott . wish both best luck in your future . do more cover okey :)

enough for now peeps !
:)



till then !
bye people !


much love , Adilla .


Anda comment, anda super awesome.!

1 budak baek tengah komen :):

Afifah Azizan said...

Cik dilla sayang . mana ShoutMix anda ?. Ouh yeah , ai ada tag contest for you . cekedout eh darling ;)