Monday, July 2, 2012

# Berjimba bersama family !

.Assalamualaikum.
Hye people !


#np Call Me Maybe - Carly Rae Jepsen



haaaaachummmm ! amboiii , kemainn banyak habuk aihh . hahaha . hidung nie pantang banyak dengan habuk habuk niee :D baru seminggu lebih tak update, berhabuk ngalahkan rumaa kena tinggai ! adoiiii 


Okey, kali nie nak update pasal sopink ! hahaa , nak bahasa baku , membeli belah, nak standard lagii , Shopping la sayanggg . ahahaha . hari sabtu baru baru nie, menapak ke, err, tak laen dan tak bukan dan takkkk asing lagii , Sungai Petani laa . haha . since pindah Kedah , and almost 5 tahun stay sini, memang kalau nak shopping barang rumaa ke, shopping barang sekolah ke, shopping barang raya ke, memang SP larh tempat dia . takk ke laen dahh . kalau balek kg Ipoh, haaa , baru pgy shopping tempat laen. heuheuu ^^ dah bolee la nak hafal sikit jalan jalan dekat SP nie haaa .




#Gambar mukaddimah. err , bedal jelaaa ! haha .


First, pegy Tesco Sg Petani Selatan . sebab aku ade nak cari barang dekat situ . alang alang tuu, memang cuci mata kejap ahh kann . hehee . pusing satu Tesco sampai naek lenguh kakii . alahaiii . adat lah kann . heuheuuu ^^




#Bergambo syok sendiri-depan-cermin dengan muka yang maha
serabai adalah perkara biasa okey . hahaha . muka macam siott !




#Dia bolee buad lap pulakk time aku nak b'gambo nie. ahaha, kan dah
jadi muka-habes-gedik dah tuuuu -.- adoyyaii . hehehe .




#Aku tatahuu ape motif adek aku buad cenggitu doe.wahaha , yang pasti, ibu sangat 
kusyuk survey hargaaaa okey ! hihihii ^^




#Yaa yaaa , ini budak tade tulang tengkuk . wahahahahaa !
>.<




#Sukaa nengok gambar nie ! aii nampak kurus youuu ! wahahaha .
*jangan tertipu laa , gambo je pun kenn* hihihi . tapi tetap suka !
>.<




#2nd fav picture ! suka jugak, pun nampak kurus jugakk . ecehhh , pandai dahh cover 
badan kann ! wahahah . again , gambaa je punn :P




#Okey, kelihatan kembali keh geh meh kannn disituu. alahaiii . hahaha 
aptb -.-




#Ewahh , kemain senyumm ! wahaha, habes ayuu lettew . 
*sila muntah darah sekarangg wahai kalian semuaa* heuheuu ^^




#Nahh ! keserabaian sangat teserlah . terima kasih . hewheww ^^
aku dengan adek aku sorang nie memang gila camera. harap maklum
:D



Settle membeli bolahh , pegy drop dekat CS kejapp . makan Kepsii ! ahaha . dah kenyang ape semua , pegy kedai spec , adek aku nak buad spec baruu . wuwuwuuu ^^ , jealous , spec dia lawoo . ala ala old skool punya bingkai dia ambekk -.- aku tatahuu pasaipee, jealous tengok orang pakai spec lawa lawa. rase macam err, teringin nak pakai spec. ahahaa ! mesti orang kata aku gilaa . :P



Lepas tuu , terus balek rumaa ! pheww, penadd la jugak kenn . hahaa . tapi best. sebab keluar dengan family . aku jarangggggg gila nak keluar selain dari dengan family :) yelaa , lepas nie nunnn , betapa 6 bulan dekat Taiping . sobsobsobss , puasa pun dekat sanaa ! warghhh , dugaan betoii . heee, nak buad acano kann . Okey , mata dah kebas, dah bagi warning dah tuu . lalalalaaa ~~


till then !
bye people !

.ASSALAMUALAIKUM.



much love , Adilla .
xoxo .


Anda comment, anda super awesome.!

2 budak baek tengah komen :):

Atiqaa Payung said...

family akak suka sgt shopping tesco. balik kdah ni nk shopping tesco sp jgk hehe !

Nur Adilla said...

sis Atiqaa Payung :)

hehee , best Tesco sini . luas pun luas kann :D jomm jom ! shopping jgn tak shopping yee . ahahaa :P