Tuesday, June 21, 2011

Perlu ke nak show-off bagai ??

Photobucket

hye peeps.!

Sihat semua.? Alhamdulillah ... 

Ce tengok title dekat atas tu, apa yang terlintas dekat fikiran korang.? Okey, dekat sini, aku nak bagi sikit pandangan la pasal isu nie. Okey serius mood : ON !



Adat la aku rasa sekarang nie, orang nak menunjuk-nunjuk bagai. yela, kalau boleh, semua benda nak tunjuk. kalau benda yang baik, bagus takpe la. nie menunjuk punn benda yang sometimes boleh mengAIBkan diri diorang sendiri. what the fishh haaaah ..??? Okey.Fine. tak kesah la korang nak menunjuk tu. **kadang-kadang aku macam tu jugekk .. erkkk..** kalau benda tu benda baek, why not share dengan orang laen rite.? erkk, tapi certain people lebih selesa merendah diri. aaawwwww !! suke diee !! okey.dah.!

haaa, kann, tapi sekarang nie aku tengok, community lebih lebih lagi, teens dekat luar sana, pergi hangout dekat club or pub bagai pun nak tayang dekat orang ke, perlu ke nak menunjuk dekat semua orang yang korang baru lepas lepak dekat neraka dunia tu. errrkkk, TAK PERLU kott, bagi aku. nak yang best lagi, canang dekat semua orang yang anda tu sudah hilang your V. Subhanaallah !! should you .?? haihhh, sumpahh aku rasa panass je telinga bila dengar pasal kes nie.

Aku tak nak la tulis nama Girl tu dekat sini. Tapi rasanya almost semua Blogger know about her story. Okey, first, bukan niat aku nak aibkan orang, cuma nak ingatkan ANDA-ANDA yang ada kes lebih kurang macam Girl nie, TOLONGGG LARHH .!! PLEASEE !! jangan la korang buad benda b#$%h nie, boleh tak ..??

Korang taw tak, bila korang buad benda b#$%h nie, first memang bagi bad effect dekat korang larh kan, itu SEMESTINYA .!
**sape suruh korang cari pasal !! dah kena, pandai pandai fikir !**
Tapi bad effect tu kena dekat semua girls taw. senang gila korang jatuhkan maruah wanita. Heyy.! dah hebad sangat ke sampai tanpa segan silu korang mengaku yang korang dah lost your V. ohhh pleasee !! jangan cari publisiti murahan bolehhh ?? guna la cara laennn, bukan dengan cara nie. Korang dah besar panjang dah pun, pandai pandai fikir la, mana yang baek, mana yang buruk. susahhh kee..?? 

korang yang ada masalah macam nie, pleasse okey ! fikir dulu before korang nak buad apa apa. jangan menonong ja buad keputusan. fikir baek buruk dia dulu. korang sekarang maen dengan Maruah okey.! M-A-R-U-A-H diri. sekali korang salah langkah pasal benda nie, memang korang sengaja cari masalah la tu. maluu weyhh.! dan sekaligus korang sengaja gandakan DOSA-DOSA anda.

Fikir-fikir kan .... okey !

any sugesstion, pendapat korang ke, just leave your comment.! TQSM  (:


nota kaki :: if ada yang terasa dengan entry nie, so sorry, bukan nak aibkan anda, cuma nak bagi sikit kesedaran. sorry for the harsh words.so, sama-sama renungkan. okey. segala kekurangan, or maybe tak berapa setuju dengan entry nie, mohon maaf. ini sekadar pandangan. (:  have a great day !!


ASSALAMUALAIKUM.
<3




Anda comment, anda super awesome.!

10 budak baek tengah komen :):

suha said...

merendah diri itu lebih mulia (^_^)

Nur Adilla said...

yaa. sokong anda :)

Miss Y and Her World said...

kalau nak beri contoh tauladan yang baik takpe, tapi jangan lah show off benda yang dah memang salah. what is your point buat macam tu, kan?

jaga diri elok-elok sudah ;)

Perempuan Cantik Sebab Mekap?

puteraduyong said...

semoga kita tidak sebegitu...doakan semoga dia berubah...

NuSaNa NoSa 91 said...

sejak kes dia dedahkan keaiban dia tu, media massa asyik cite sal gadis xde dara je kn?? =.=

LemonSusu Skyjuice said...

assalamualaikum..kalau show off ngan benda yg baik boleh gak dijadikan teladan,,hahaha..tapi nnty dikatakan riak plak..hahha..so berdiam itu lebih baik,..=)

Nur Adilla said...

yep, diorang rasa bangga kot kalau buad macam tu .. entah la .. :)

Nur Adilla said...

AMIN ...sama2 doakan. okey. :)

Nur Adilla said...

tu la pasal... mungkin dia nak get attention, tapi sayang, dia guna cara yang salah ... :)

Nur Adilla said...

urm, betul jugak .... so, nk senang, senyap sudah.. kannn ... :)